REKLAMA

REKLAMA

"Gościniec pod Jesionem" otwarty dla wszystkich

Autor: Elwira Czechowska

Miasto | Poniedziałek, 26 lut 2024 23:18

Z każdym rokiem Dzień Otwarty w "Gościńcu pod Jesionem" w Wyszkowie cieszy się coraz większym zainteresowaniem. 24 lutego odbyła się już czwarta edycja tego wydarzenia, aby przybliżyć klientom ofertę Gościńca oraz propozycje usług firm współpracujących.

"Gościniec pod Jesionem" to już ponad 30 lat tradycji. Działający od 1992 roku lokal, znany jest z najwyższej jakości obsługi i wyśmienitego menu. To dlatego terminy na wesela czy inne imprezy okolicznościowe rozchodzą się tam na pniu. Gościniec stara się, aby przygotowania do tego najważniejszego dnia w roku upłynęły młodej parze i jej rodzinom bez zbędnego stresu. Idąc z duchem czasu i wyznaczając nowe trendy i standardy organizacji imprez okolicznościowych, lokal organizuje dni otwarte, podczas których wszyscy zainteresowani mogą zapoznać się z ofertą Gościńca i usługami towarzyszącymi. Wszystko po to, aby imprezy - począwszy od tych małych, rodzinnych spotkań, poprzez duże przyjęcia weselne, aż po ofertę biznesową i cateringową - stały na najwyższym poziomie i w pełni satysfakcjonowały klientów.

Czytaj także: "Gościniec pod Jesionem" - rodzinna firma z tradycjami

Pełną paletę swoich usług Gościniec pod Jesionem zaprezentował podczas czwartej już edycji Dnia Otwartego, w sobotę, 24 lutego. Tego dnia goście, którzy już dokonali rezerwacji, a także ci, którzy wciąż poszukują wymarzonego miejsca na swoje wesele czy 18. urodziny lub inny jubileusz, mogli na miejscu zapoznać się z aktualną ofertą. Na wszystkie pytania odpowiadali menadżerowie: Tomasz Sobotka i Dariusz Szymański, którzy doradzali także w kwestii menu, ustawienia stołów, dodatków, etc. Klienci mogli na własne oczy przekonać się, jakie możliwości daje kilka sal - od mniejszych, kameralnych, po dużą, mieszczącą nawet 250 osób. Pięknie nakryte stoły zastawione były daniami do degustacji. Goście mogli skosztować przystawek, pysznych potraw gorących (zup i dań głównych), smakowitych mini deserów, ciast, swojskich wyrobów stołu wiejskiego. To ułatwiło im wybór odpowiedniego menu na własne przyjęcie. A wybór wcale nie jest łatwy. W swojej ofercie "Gościniec pod Jesionem" ma bowiem około 20 rodzajów zup, 30 dań głównych, 50 przystawek i ponad 20 rodzajów słodkości. Jest więc w czym wybierać, a co roku w ofercie pojawiają się nowe pozycje, trafiające w najbardziej wybredne gusta. Kuchnia "Gościńca pod Jesionem" zaspokoi każde podniebienie, serwując dania od tradycyjnych, nieodłącznych w polskiej kuchni, po te bardziej egzotyczne, jak kuchnia azjatycka czy meksykańska. Zwieńczeniem poczęstunku był wyśmienity tort.

Podczas Dnia Otwartego swoją ofertę zaprezentowało kilka firm z branży eventowej, współpracujących z "Gościńcem pod Jesionem" przy okazji organizacji niezapomnianych imprez okolicznościowych. Goście poznali więc propozycje drink baru, fotografów, animatorów weselnych, DJ, dekoratorów. Prezentacja była okazją do wynegocjowania rabatów i wylosowania voucherów rabatowych na usługi. Na miejscu można było także obejrzeć i zarezerwować limuzynę do ślubu. Goście opuszczali wydarzenie pełni informacji i z gotowymi pomysłami na przyjęcie marzeń a także listą wybranego menu. Zwłaszcza nowożeńcy, którzy mogli w jednym miejscu i czasie zapoznać się szczegółowo z ofertą "Gościńca pod Jesionem", byli bardzo zadowoleni z dokonanego wyboru. O najwyższą jakość oferowanych usług zadba bowiem sprawdzony i profesjonalny zespół menadżerów i pracowników, którzy służą swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w organizacji niezapomnianych imprez rodzinnych i okolicznościowych. Szczęśliwcy opuszczali sobotnie wydarzenie z prezentami i bonusami. Organizatorzy zaprosili bowiem do zabawy fantowej, w której do wygrania były upominki od firm prezentujących się podczas Dnia Otwartego 2024.

REKLAMA

Tagi.


Komentarze (2).

REKLAMA

Den

Za darmo jedzonko to ludzi tłum. Moim zdaniem powinno to być otwarte na ludzi którzy mają w planach już ślub, a nie dla wszystkich na darmową wyżerkę.

uczestnik

Byłoby ok gdyby mozna było dopchać się do degustacji było za dużo ludzi , porażka

Zostaw komentarz.

REKLAMA

Polecane firmy.

REKLAMA

Najnowsze komentarze.

REKLAMA

Nadchodzące wydarzenia.

REKLAMA

Okazje.

REKLAMA