"Gościniec pod Jesionem" to już ponad 30 lat tradycji. Działający od 1992 roku lokal, znany jest z najwyższej jakości obsługi i wyśmienitego menu. To dlatego terminy na wesela czy inne imprezy okolicznościowe rozchodzą się tam na pniu. Gościniec stara się, aby przygotowania do tego najważniejszego dnia w roku upłynęły młodej parze i jej rodzinom bez zbędnego stresu. Idąc z duchem czasu i wyznaczając nowe trendy i standardy organizacji imprez okolicznościowych, lokal organizuje dni otwarte, podczas których wszyscy zainteresowani mogą zapoznać się z ofertą Gościńca i usługami towarzyszącymi. Wszystko po to, aby imprezy - począwszy od tych małych, rodzinnych spotkań, poprzez duże przyjęcia weselne, aż po ofertę biznesową i cateringową - stały na najwyższym poziomie i w pełni satysfakcjonowały klientów.
Czytaj także: "Gościniec pod Jesionem" - rodzinna firma z tradycjami
Pełną paletę swoich usług Gościniec pod Jesionem zaprezentował podczas czwartej już edycji Dnia Otwartego, w sobotę, 24 lutego. Tego dnia goście, którzy już dokonali rezerwacji, a także ci, którzy wciąż poszukują wymarzonego miejsca na swoje wesele czy 18. urodziny lub inny jubileusz, mogli na miejscu zapoznać się z aktualną ofertą. Na wszystkie pytania odpowiadali menadżerowie: Tomasz Sobotka i Dariusz Szymański, którzy doradzali także w kwestii menu, ustawienia stołów, dodatków, etc. Klienci mogli na własne oczy przekonać się, jakie możliwości daje kilka sal - od mniejszych, kameralnych, po dużą, mieszczącą nawet 250 osób. Pięknie nakryte stoły zastawione były daniami do degustacji. Goście mogli skosztować przystawek, pysznych potraw gorących (zup i dań głównych), smakowitych mini deserów, ciast, swojskich wyrobów stołu wiejskiego. To ułatwiło im wybór odpowiedniego menu na własne przyjęcie. A wybór wcale nie jest łatwy. W swojej ofercie "Gościniec pod Jesionem" ma bowiem około 20 rodzajów zup, 30 dań głównych, 50 przystawek i ponad 20 rodzajów słodkości. Jest więc w czym wybierać, a co roku w ofercie pojawiają się nowe pozycje, trafiające w najbardziej wybredne gusta. Kuchnia "Gościńca pod Jesionem" zaspokoi każde podniebienie, serwując dania od tradycyjnych, nieodłącznych w polskiej kuchni, po te bardziej egzotyczne, jak kuchnia azjatycka czy meksykańska. Zwieńczeniem poczęstunku był wyśmienity tort.
Podczas Dnia Otwartego swoją ofertę zaprezentowało kilka firm z branży eventowej, współpracujących z "Gościńcem pod Jesionem" przy okazji organizacji niezapomnianych imprez okolicznościowych. Goście poznali więc propozycje drink baru, fotografów, animatorów weselnych, DJ, dekoratorów. Prezentacja była okazją do wynegocjowania rabatów i wylosowania voucherów rabatowych na usługi. Na miejscu można było także obejrzeć i zarezerwować limuzynę do ślubu. Goście opuszczali wydarzenie pełni informacji i z gotowymi pomysłami na przyjęcie marzeń a także listą wybranego menu. Zwłaszcza nowożeńcy, którzy mogli w jednym miejscu i czasie zapoznać się szczegółowo z ofertą "Gościńca pod Jesionem", byli bardzo zadowoleni z dokonanego wyboru. O najwyższą jakość oferowanych usług zadba bowiem sprawdzony i profesjonalny zespół menadżerów i pracowników, którzy służą swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem w organizacji niezapomnianych imprez rodzinnych i okolicznościowych. Szczęśliwcy opuszczali sobotnie wydarzenie z prezentami i bonusami. Organizatorzy zaprosili bowiem do zabawy fantowej, w której do wygrania były upominki od firm prezentujących się podczas Dnia Otwartego 2024.